Avokaado burger veisehakklihaga

Portsjonite arv: 2
Valmistamisaeg: 15 minutit

Vaja läheb:

125 g Philadelphia Light toorjuustu küüslaugu ja ürtidega
200 g veisehakkliha
2 avokaadot
30 g spinati lehti
4 tomativiilu 
30 g rõngasteks lõigatud punast sibulat
6 ml sidrunimahla
Köömneid, värsket koriandrit, seesamiseemneid
tšillihelbeid, soola, pipart 

Valmistamine:
1. Maitsesta veisehakkliha soola, pipra, köömnete ja värske koriandriga. Jaga liha pooleks ja vormi kaheks burgeriks.
2. Kuumuta grillpann ja prae hakk-kotletid ilma rasvata 3 minutit mõlemalt poolt. Tõsta need paberrätikule.
3. Eemalda avokaadodelt lusikaga koor, lõika need pooleks ja eemalda kivid.
4. Sega Philadelphia toorjuust sidrunimahla ja tšillihelvestega.
5. Aseta avokaado alumistele pooltele spinatilehed, seejärel tomativiilud, sibularõngad ja hakk-kotlet. Pintselda hakk-kotlet korraliku toorjuustu kihiga. Kõige peale pane teine avokaado pool ja puista üle seesamiseemnetega.
 


Kõik retseptid Eelroad Supid Pearoad Desserdid Kodujuustust Toorjuustust Kohupiimast