Beseekorvikesed toorjuustuga

Retsept:  
Portsjonite arv: 8
Valmistamisaeg: 2 tundi
 
200 g Philadelphia Milka toorjuustu
4 munavalget
2 tl kartulijahu
2 tl sidrunimahla
1 kiivi
1 viil ananassi
50 g viinamarju
4 piparmündioksa
200 g peensuhkrut
näputäis soola
 
 
1. Kuumuta ahi 100°C-ni ja vooderda ahjuplaat küpsetuspaberiga.
2. Vahusta munavalged mikseriga kausis, lisa näpuotsatäie soola. Jätka vahustamist, lisades järk-järgult suhkrut. Lisa juurde kartulijahu ja sidrunimahl. Jätka vahustamist 3-4 minutit.
3. Pane valminud beseesegu tähekujulise otsikuga torukotti. Pigista torukotist ahjuplaadile 8 ühesugust beseepesa (väikesed ringid välisservaga). Aseta plaat ahju ja küpseta 90 minutit, kuni besee on kuiv. Jäta jahtuma.
4. Lõika kooritud kiivi väikesteks tükkideks. Loputa viinamarjad ja lõika paksudeks viiludeks. Koori ananass, lõika välja ja eemalda kiuline keskosa. Lõika üks ananassiviil ja lõika see omakorda väiksemateks tükkideks.
5. Kasutades tähekujulise otsaga torukotti, täida beseepesad Philadelphia Milka toorjuustuga. Serveeri beseedkorvikesed väikeste puuviljatükkide ja piparmündilehtedega kaunistatult.
 


Kõik retseptid Eelroad Supid Pearoad Desserdid Kodujuustust Toorjuustust Kohupiimast