Hasselbacki kanafilee

Vaja läheb:
1 kanafilee
75 g beebispinatit
60 g Piimameister Otto klassikalist kodujuustu
60 g riivjuustu või riivitud mozzarellat
1 sl oliiviõli
1 küüslauguküüs
jahvatatud himaalaja soola
jahvatatud pipart
tšillihelbeid
Lõika kanafileesse piklikult 6-8 umbes 1 cm vahedega lõiget. Maitsesta soola, pipra, jahvatatud tšillihelvestega. Kuumuta pannil oliiviõli ja lisa beebispinat ning purustatud küüslauk. Kuumuta kuni spinat on tõmbunud kokku. Maitsesta kergelt himaalajasoolaga. Haki spinatit väiksemaks ning sega kokku kodujuustuga. Täida kanafilee vahed kodujuustu-spinatiseguga ning riputa peale riivjuust. Kuumuta ahi 180C-ni ning küpseta kanafileed 20 minutit. Serveeri koheselt.
Retsept ja foto: Kristel Juhanson