Imelihtsad toorjuustuga šokolaaditrühvlid

Legend räägib, et ühel jõululaupäeval 1895. aastal mõtles Prantsusmaal elav kondiiter, mida head pühade ajal veel klientidele pakkuda ning proovis midagi uut. Ta tegi šokolaadimassist pallid ja keerutas neid kakaos. Nii sündisidki trühvlikommid, mis meenutasid oma ümara kuju ning tumepruuni värvi poolest trühvli seent. Sealt tulnud ka nende nimi. Proovi ka ise järgi, valmistades kodus maitsvad trühvlid ⭐

Portsjonite arv: 14
Valmistamisaeg: 15 minutit + jahtumisaeg
 
Vaja läheb:
175 g Philadelphia Milka juustu
140 g tumedat šokolaadi
60 ml rõõsk koort
30 g võid
20 g kakaod
12 g kookospähkli laaste
 
Valmistamine:
1. Sulata vesivannil purustatud šokolaad, lisa või, vala juurde rõõsk koor ja sega kokku. Sega šokolaadimass hoolikalt Philadelphia Milka juustuga ja tõsta kõrvale jahtuma.
2. Kui jahtunud mass pakseneb, vormi sellest väikesed pallikesed. Veereta neid kakaos või kookoshelvestes. Hoia trühvleid kuni serveerimiseni külmkapis

Kõik retseptid Eelroad Supid Pearoad Desserdid Kodujuustust Toorjuustust Kohupiimast