Juustukorvikesed

Korvikesed:
4 dl maisijahu
100 g võid
2 muna
0,5 tl soola
vett
Täidis:
100-150 g Eesti juustu
100 g hapukoort
100 g majoneesi
2 spl Piimameister Otto toorjuustu
1 tl sinepit
7-8 kirsstomatit
soola ja musta pipart
rohelist sibulat või murulauku
Kate:
meelepärane kala 
tomat
marineeritud kurk
Alusta korvikeste valmistamisega. Sega kokku jahu ja sool. Kellele maisijahu ei meeldi, võib kasutada ka nisujahu. Antud retseptis on kasutatud sinist maisijahu (seepärast ka korvikesed värvilt tumedamad). Lisa või ja näpi puruks. Lisa muna. Lisa vähehaaval vett seni kuni moodustub vormitav tainas. 
Tõsta taigen muffinivormidesse. Vormi korvikesed. Tõsta nad mõneks hetkeks külma. Seejärel küpseta 200 kraadi juures umbes 15 min.
Valmista täidis. Sega kokku hapukoor, majonees, toorjuust ja sinep. Lõika juust ja tomatid väiksemateks tükkideks. Lisa täidisesegule. Lisa rohelist sibulat või murulauku. Maitsesta soola ja pipraga. 
Pane kokku korvikesed. Igasse korvikesse läheb umbes 1 spl täidist. Katteks lisa meelepärast kala (nt lõhe, kilu, räim), tomatit, kurki.


Kõik retseptid Eelroad Supid Pearoad Desserdid Kodujuustust Toorjuustust Kohupiimast