Kanavardad Kreeka moodi

Portsjonite arv: 5
Valmistamisaeg: 35 minutit + jahutusaeg

Tzatziki Kaste:
125 g Philadelphia Küüslaugu ja Ürtidega Toorjuustu
90 g kurki
25 ml sidrunimahla
5 g piparmünt

Kanavardad:
400 g kana rinnafileed
30 ml oliiviõli
6 ml sidrunimahla
3 küüslauguküünt
2 g suitsutatud paprikat, 2 g kuivatatud pune
2 g värskelt jahvatatud pipart, 2 g soola

1. Leota vees 5 puidust varrast.
2. Sega oliiviõli sidrunimahla, pressitud küüslaugu, suitsupaprika, pune, pipra ja soolaga.
3. Lõika kanafilee kuubikuteks ja keera tükid varrastele. Pintselda kanafilee tükid marinaadiga igast küljest harjaga üle. Aseta need vähemalt üheks tunniks külmkappi koos kinnise karbi või kotiga, et marinaad jõuaks imenduda.
4. Vahepeal valmista tzatziki kaste: riivi kurk jämedalt ja tükelda piparmünt. Kombineeri Philadelphia ürtidega sidrunimahla, kurgi ja piparmündiga. Pane kaste kaussi.
5. Kuumuta grill ja prae vardaid 5 minutit mõlemalt poolt. Serveeri koos tzatzikiga.
 


Kõik retseptid Eelroad Supid Pearoad Desserdid Kodujuustust Toorjuustust Kohupiimast