Kreemine kalasupp

Külmade ilmade ajal on parim idee end ühe hea, kuuma supiga soojendada!  ❄️

Portsjonite arv: 4
Valmistamisaeg: 45 minutit


Vaja läheb: 
200 g Philadelphia Original juustu
400 g lõhefileed
40 g Eesti Taluvõid
2 munakollast
1,5 liitrit vett
2 väikest porgandit
2 keskmist valget sibulat
80 g petersellijuurt
16 g tilli (varred + lehed)
16 g peterselli (varred + lehed)
2 g loorberilehti
Maitsestamiseks vürtspipart ja soola

Valmistamine:
Keeda potis lõhe koos ühe porgandi ja sibula, petersellijuure, peterselli- ja tillivarte, loorberilehtede ja pipraga. Keeda 30 minutit, seejärel tõsta koostisosad välja ja tõsta lõhe paberrätikule. Kalla supp läbi peene sõela eraldi potti. Lisa Philadelphia juust ja sega vispliga korralikult läbi. Rebi lõhe väikesteks tükkideks, jättes paar suuremat tükki kaunistuseks. Sulata eraldi anumas või ja prae sibul. Vala praetud sibul võiga potti koos Philadelphia puljongiga, seejärel lisa lõhe ja hauta 5 minutit. Klopi kausis lahti munakollased ja lisa lusikatäis suppi, sega läbi ja lisa veel üks. Vala seejärel kõik supi sisse ja keeda tasasel tulel veel 5 minutit. Lisa maitse järgi soola. Serveeri kuumalt – koos värske tilli, leemilehtede ja riivitud porgandiga ning naudi!


Kõik retseptid Eelroad Supid Pearoad Desserdid Kodujuustust Toorjuustust Kohupiimast