Maasika – ricotta pannkoogid

Vaja läheb 4-le:
3.75 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl soola
4.5 dl piima
3 muna
200 g Piimameister Otto ricotta kohupiima
60 ml suhkrut
1 tl vaniljeekstrakti
200g värskeid maasikaid

Sega kausis jahu, küpsetuspulber, sool. Teises kausis sega kokku ricotta, piim, suhkur ja munakollased. Vahusta munavalged kuniks saavutad kerge vahu (väldi ülevahustamist). Sega piimasegu ning jahusegu ühtlaseks. Haki maasikad väikesteks kuubikuteks. ning sega taignasse. Lisa ettevaatlikult munavalge ja sega kõik ühtlaseks. Prae pannkooke keskmisel kuumusel, kuni mõlemad küljed on kuldsed. Serveeri soojalt, soovi korral lisa vaniljejäätist ja/või värskeid maasikaid.

Retseptid: Kristel Juhanson