Mini-koogid vaarikavahuga

Valmistamisaeg: 30 minutit
Portsjonid: × 6
 
Vaja läheb:
✓ 375 g Philadelphia Original toorjuustu
✓ 125 g maitsestamata jogurtit
✓ 10 g želatiini
✓ 1 tass 30% koort
✓ 50 g tuhksuhkrut
✓ 1 vaniljekaun
✓ 125 g vaarikavaht (värsked või külmutatud vaarikad läbi sõela kurnatud)
✓ 1 pakk vaarikatarretissegu
✓ 1/2 tassi vett
✓ kaunistuseks vaarikad
 
Valmistamine:
1. Leota želatiin väheses vees ja lase umbes 5-10 minutit paisuda.
2. Sega väikeses kastrulis koor, tuhksuhkur ja vanill, kuumuta keemiseni, tõsta pliidilt
ja lisa paisunud želatiin (pärast želatiini lisamist ära keeda). Sega kuni želatiini lahustumiseni. Tõsta kõrvale jahtuma.
3. Vala tarretis koos 1/2 tassi veega. Sega, kuni see on täielikult lahustunud. Lisa vaarikavaht ja tõsta kõrvale jahtuma (ära keeda).
4. Blenderda Philadelphia Original toorjuust ja jogurt ühtlaseks massiks ning jaga kaheks osaks. Alumiseks kihi jaoks sega kokku koor, vanilje ja želatiin ning ülemiseks kihiks vaarikatarretis vahuga.
5. Valmista 6 vormi läbimõõduga 7 cm. Esmalt vala igasse neist mass koos koorega ja jahuta kergelt. Seejärel vala peale vaarikamass ja tõsta vähemalt 3-tunniks külmkappi.
6. Kaunista mini-koogid vaarikatega.
 


Kõik retseptid Eelroad Supid Pearoad Desserdid Kodujuustust Toorjuustust Kohupiimast