Rikkalikud toorjuustutäidisega praesaia rullid

Koostisosad (4le):

16 viilu pehmet 4 kandilist saia
320 g vanilje toorjuustu
3-4 spl suhkrut
3-4 tl kaneeli
3 tl vaniljesuhkrut
Praadimiseks õli ja võid
Serveerimiseks marju
 

Lõika ära saia ääred ja rulli taignarulliga saiad õhukeseks. Määri õhukese saia ühte äärde umbes supilusikatäis vanilje toorjuustu ja keera sai rulli. Kuumuta pann keskmise kuumusega ja vala peale õli ning lisa veidi võid.
Prae saiarullid igast küljest kuldpruuniks. Puista suuremale taldrikule või alusele suhkur, kaneel ja vaniljesuhkur ning rulli kuumalt pannilt tulnud saiad sealt läbi. Serveeri soojalt marjade ja järelejäänud toorjuustuga.


Kõik retseptid Eelroad Supid Pearoad Desserdid Kodujuustust Toorjuustust Kohupiimast