Sametine Red Velvet pannkoogitort

Mõni hommik võib olla erilisem ning päeva võib alustada klassikaliste pannkookide asemel hoopis red velvet pannkoogitordiga!
 
Tordi tegemiseks ei pea olema ilmtingimata sõbrapäev, tort sobib ka teistel tähtpäevadel nautimiseks!
 
Valmistamisaeg: 2,5 tundi
Portsjonite arv: 10
 

Koostisosad:


Pannkoogitainas:
✓ 2 klaasi speltajahu
✓ 4 muna
✓ 2 klaasi piima
✓ 1 klaas mullivett
✓ 1 spl pruuni suhkrut
✓ 1 tl vanilliekstrakti
✓ 4 spl oliiviõli
✓ 2,5 spl punast geel-värvainet
✓ 1 teelusikatäis kakaod
 
Kreem:
✓ 600 g Philadelphia Light toorjuustu
✓ 100 g pehmet võid
✓ 350 g tuhksuhkrut
✓ 1 spl sidrunimahla
✓ puuviljad kaunistamiseks
 
Valmistamine:
1. Blenderda kõik pannkookide koostisosad suures kausis ja tõsta 30 minutiks tainas kõrvale paisuma. 
2. Kuumuta väiksem pann (ca 20 cm läbimõõduga) ja prae õhukesed üle-panni pannkoogid.
3. Praetud pannkoogid peavad enne koorega katmist maha jahtuma. Sega kausis pool osa toatemperatuuril Philadelphia toorjuustust võiga ühtlaseks massiks. Lisa tuhksuhkur, seejärel teine ​​osa toorjuustu ja sidrunimahl. 
4. Kata pannkoogid üle õhukese kreemikihiga (soovitavalt silikoonlabidaga).
5. Pane kook vähemalt 30 min. külmkappi tahenema.
6. Enne serveerimist pane tordi peale ülejäänud kreem ja kaunista marjadega.
 
 


Kõik retseptid Eelroad Supid Pearoad Desserdid Kodujuustust Toorjuustust Kohupiimast