Toorjuustu supp krõbeda saiaga

Väga kiire ning lihtne retsept, mis võlub oma kreemisusega, valmib vaid 20-minutiga ning on toitev, kuid kerge roog, kui kasutada komponendiks Philadelphia Light toorjuustu. 


Portsjonite arv: 3
Valmistamisaeg: 20 minutit

Vaja läheb: 
375 g Philadelphia Light toorjuustu
500 ml köögiviljapuljongit
10 g võid
4 sibulat(80 g)
4 küüslauguküünt (20 g)
2 g mustköömne seemneid
3 g värsket basiilikut
10 ml oliiviõli
1 täistera saiaviil
Maitse järgi soola ja pipart

Valmistamine: 

1. Sulata potis või ja lisa peeneks hakitud sibul. Kui sibul on kuldseks praetud, lisa pannile purustatud küüslauk ning sega õrnalt. 
2. Vähenda minuti pärast kuumus miinimumini ja lisa pidevalt segades Philadelphia Light toorjuust.
3. Seejärel vala väikeste osade kaupa sisse puljong, samal ajal segamist jätkates. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta supp tulelt ära, enne kui see keema läheb.
4. Kuumuta pannil oliiviõli ja prae kuubikuteks lõigatud täisterasai. Serveeri supp krutoonide, mustköömnete ja värskete basiilikulehtedega.


Kõik retseptid Eelroad Supid Pearoad Desserdid Kodujuustust Toorjuustust Kohupiimast