Tšillitriibuga brownied

Tšilli ja šokolaad on kooslus, mis omavahel ideaalselt klapib. Kui soov on saada šokolaadisemat ja mitte nii magusaid brownie’sid siis soovitan kasutada 70% šokolaadi, kuid magusamate valmistamiseks võib kasutada ka väiksema kakaosisaldusega šokolaadi. Tšilli annab mõnusa krehvtise maitsenüansi ja kui tundub et toorjuustus olevast tšillist on vähe, võib toorjuustutäidisele tšillit juurde lisada. 

Vaja läheb: 

300 g tumedat šokolaadi
150 g Eesti taluvõid
3 muna
50 g suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
60 g riisijahu (või nisujahu)

200 g Philadelphia Magusa Tšilliga
1 muna
1 sl suhkrut

Valmistamine: 

1. Sulata kuubikuteks lõigatud või ja tükkideks murtud šokolaad veevanni kohale asetatud klaaskausis. Sega pidevalt. Kui šokolaad on sulanud tõsta kõrvale.
2. Samal ajal vahusta munad, vaniljesuhkur ja suhkur kohevaks vahuks. Sõelu sisse riisijahu (või nisujahu). Sega ettevaatlikult sisse sulanud šokolaad ning sega ühtlaseks.
3. Vahusta toasoe toorjuust, muna ja suhkur ühtlaseks.
4. Vooderda 20×30 cm ahjuvorm küpsetuspaberiga. Vala 1/3 šokolaaditäidisest vormi, jaota peale toorjuustusegu ning kata ülejäänud šokolaadiseguga. Küpseta 180C juures 17-18 minutit.

Retsepti ning pildi autor: Kristel Juhanson. 

 


Kõik retseptid Eelroad Supid Pearoad Desserdid Kodujuustust Toorjuustust Kohupiimast