Frittata Philadelphia toorjuustu ja ricottaga 

Frittata valmistamiseks sobivad suurepäraselt kõik kuumuskindlad ahju- või pirukavormid, millel on natuke kõrgemad ääred. 

Vajad:
3 muna
200g (1 karp) Philadelphia toorjuustu
1 paprika
soola-pipart
150g suitsuvorsti või muud suitsuliha
peotäis rukolat
100g ricotta kohupiima
värskelt riivitud parmesani.


Esmalt rösti paprikad 250C ahjus, kuni paprikad muutuvad äärtest pruunikateks. Samal 
ajal vahusta munad ning seejärel sega hulka toasoe toorjuust. Maitsesta soola ja pipraga.
Määri ahjunõu(d) kergelt oliivõliga. Kui kasutad mitut portsjoninõud jaga munasegu ühtlaselt ahjunõudesse. Lao peale viiludeks lõigatud suitsuvorst või muu suitsuliha, röstitud paprika, ricotta ja rukola. Riivi peale parmesani ning küpseta 200C ahjus umbes 30 minutit.

Retsept ja foto: Kristel Vokk


Kõik retseptid Eelroad Supid Pearoad Desserdid Kodujuustust Toorjuustust Kohupiimast