Küpsisetort Philadelphia toorjuustu ja maasikatega 

Vajad:
4,5 pakki (180g pakk) Selga kondenspiima maitselisi küpsiseid
2 dl Pai Mango-banaani smuutit (immutamiseks)
200g kondenspiima
400g Philadelphia  toorjuustu
3-4 banaani

Kate: 
400g Philadelphia Classic või Milka toorjuustu
150g tumedat šokolaadi
kaunistamiseks mandlilaaste ja maasikaid

Valmistamine:
Sega kondenspiim ja Philadelphia  toorjuust.  Purusta kahvliga banaanid. 
Kasta küpsised enne serveerimisalusele ladumist ühelt poolt smuutisse ning lao serveerimisalusele. Määri peale õhuke kiht purustatud banaane ja sellele toorjuustu-kondenspiima segu. 
Korda smuutisse kastetud küpsiste,  toorjuustu -  ja purustatud banaaniseguga kuni kõik komponendid on otsas. Viimaseks kihiks jäta toorjuustuga segatud kondenspiim. 
Aseta külmikusse vähemalt 5 tunniks tahenema. Enne serveerimist sulata kuumaveevannil šokolaad ning sega toasooja toorjuustuga. Suurepäraselt sobib koogikatteks ka toasoe Philadelphia Milka toorjuust,  millega koogi katmine on imelihtne ja vabaned šokolaadisulatamisega seotud lisatööst. Määri toorjuustusegu ühtlase kihina küpsisetordile. Kaunista mandlilaastude ja maasikatega.

Retsept ja foto: Kristel Vokk


Kõik retseptid Eelroad Supid Pearoad Desserdid Kodujuustust Toorjuustust Kohupiimast