Maasikakoogi korvid ricottakreemiga 

Lavaššist  maasikakorvide valmistamine on lihtne, võtab väga vähe aega ja on kergesti teostatav ka algajatele kokanduse huvilistele. Mõnusat küpsetamist! 

Vajad: 
12 väikest lavašši
 400 g Piimameister Otto ricotta kohupiima
 2 muna
 100 g valget šokolaadi tervete metspähklitega
 150 g maasikaid

1. Kuumuta ahi 170C-ni.
2. Sega ricotta, munad, hakitud valge šokolaad ning hakitud maasikad.
3. Suru lavaššid muffinipanni pesadesse, täida täidisega ning küpseta 15-20 minutit. Lase enne sööma asumist pisut muffinivormis jahtuda.

Retsept ja foto: Kristel Vokk
 


Kõik retseptid Eelroad Supid Pearoad Desserdid Kodujuustust Toorjuustust Kohupiimast