Mustsõstra šokolaadi ricottakook

Vajad:
1 pakk Erika tordipulbrit
100 g võid

Täidis:
750 g Piimameister Otto Ricottat
2 muna
2 sl suhkrut
100 g tumeda šokolaadi tükke
500g mustsõstraid

1. Sega tordipulbriga toasoe või ja mudi kuni saavutad purutaolise massi.
2. Vooderda 24 cm läbimõõduga koogivormi põhi küpsetuspaberiga ning puista pool purust koogivormi põhja. Suru kergelt kinni.
3. Vahusta munad ja suhkur kergelt vahule. Lisa ricotta ning sega läbi. Vala pool täidist koogipõhjale, puista peale šokolaadi tükke. Vala peale ülejäänud täidis ning kata mustsõstardega ja järelejäänud puruga.
4. Kuumuta ahi 180C-ni ning küpseta 35 minutit. Lase koogil täielikult maha jahtuda ning hoia üleöö külmkapis.

Retsept ja foto: Kristel Vokk


Kõik retseptid Eelroad Supid Pearoad Desserdid Kodujuustust Toorjuustust Kohupiimast