Ülilihtne kohupiima martsipanikook jõhvikatega

Põhi:
110g Digestive küpsiseid
70 g metspähkleid
70 g võid
Täidis:
750 g Otto pagarikohupiima või Otto ricotta kohupiimapastat
3 muna
200 martsipani
10 g jõhvikaid (sobivad ka külmutatud)

Purusta küpsised ja pähklid purustaja või köögikombainiga. Sulata või ning sega küpsise-pähklipurusse. Suru saadud segu lahtikäiva 20 cm diameetriga koogivormi põhja. Vahusta kohupiim ja munad ühtlaseks. Riivi martsipan ning sega kohupiimasegusse. Sega sisse jõhvikad ning vala saadud segu koogipõhjale. Küpseta 150 kraadi juures umbes 40 min. Jahuta ning kaunista meelepäraselt.

Retsept ja foto: Kristel Vokk


Kõik retseptid Eelroad Supid Pearoad Desserdid Kodujuustust Toorjuustust Kohupiimast