Ürdine seenesupp

Vaja läheb:
60 g Eesti Taluvõid
2 sibulat
2 küüslauguküünt
400 g šampinjone
2 sl hakitud värsket tüümiani
700 ml puljongit
2 karpi Philadelphia ürtidega toorjuustu
soola-pipart

Sulata või paksupõhjalises potis. Lisa hakitud sibul ja ning prae madalal kuumusel paar minutit. Lisa seened, värskelt pressitud küüslauk ja tüümian. Prae keskmiselt madalamal kuumusel veel umbes 5 minutit. Vala juurde puljong, keeda paar minutit, püreesta saumikseriga või köögikombainis. Tõsta pliidile, sega hulka toorjuust sega toorjuustu lahustumiseni ning lase keema tõusta. Maitsesta soola ja värskelt jahvatatud pipraga ning serveeri soojalt.

Retsept ja foto: Kristel Vokk


Kõik retseptid Eelroad Supid Pearoad Desserdid Kodujuustust Toorjuustust Kohupiimast