Ürdise mozzarellaga täidetud lihapallid

Valmib 10-12 suur lihapalli:
300 g delikatess broilerihakkliha
soola
pipart
4-5 tl karulaugupestot või muud pestot
125 g mozzarella kirsse

Maitsesta hakkliha soola ja pipraga. Tee käed märjaks ning tõsta supilusikas hakkliha peopessa, vajuta hakkliha lapikuks, tõsta keskele pool lusikat pestot ning mozzarellapall. Mätsi hakkliha ümber mozzarella, vajadusel lisa hakkliha, et juust ja pesto hakklihast läbi ei tule ning toimi kogu hakkliha, mozzarella nins pestoga sedasi. Prae lihapallid kuumal pannil, kuni lihapallid on kuldsed. Serveeri soojalt koos salati, supi või muu meelepärasega.

Retsept ja foto: Kristel Vokk


Kõik retseptid Eelroad Supid Pearoad Desserdid Kodujuustust Toorjuustust Kohupiimast