Uudne kirju koer

Vajad:
400 g tumedat šokolaadi (või 200g tumedat ja 200 g piimašokolaadi)
250 g Philadelphia Milka toorjuustu
50 g röstitud mandleid
50 g röstitud metspähkleid
50 g marmelaadi
50 g kuivatatud aprikoosi

Haki mandlid, metspähklid, marmelaad ja kuivatatud aprikoos pisut väiksemaks. Niisuta küpsetuspaber jooksva vee all ning pigista üleliigne vesi välja. Suru paber 10 x 20 cm ahjuvormi või muu anuma põhja ja külgedele. Haki ka šokolaad väikesteks tükkideks. Sega kokku toasooja toorjuustuga ning sulata kuumavee anuma kohal kuni šokolaad on sulanud. Sega sisse pähklid, marmelaad ja aprikoos ning vala šokolaadisegu vormi. Aseta vähemalt 4 tunniks külmkappi. Serveerimiseks lõika 1 cm laiused viilud.

Retsept ja foto: Kristel Vokk

 


Kõik retseptid Eelroad Supid Pearoad Desserdid Kodujuustust Toorjuustust Kohupiimast