Traditsiooniline Eesti Juust

Bränd
Traditsiooniline Eesti Juust

Toote liik
Juustud

Tootja
OÜ Estover Piimatööstus Kaarlijärve Meierei

Toote iseloomustus

Silindriline hollandi tüüpi laabijuust. Tuntuim kvaliteetjuust Eestis, mida toodetakse juba 1958 aastast. Maheda, nõrgalt hapuka maitse ja lõhnaga, täisrasvane ja suure kaltsiumisisaldusega. Konsistentsilt poolkõva, elastne ja kergelt viilutatav, ebaühtlaselt jaotunud üksikute 3-5mm läbimõõduga ovaalsete või ümarate aukudega. Tootmisel ei ole kasutatud loomset laapi, sobib taimetoitlastele. Enne serveerimist on soovitav juustu hoida vähemalt 30min toatemperatuuril.

Eesti Juust viilutatud 200 g
Eesti Juust Light viilutatud 200 g
Eesti Juust riivitud 200 g
Eesti Juust viilutatud 350 g
Eesti Juust riivitud 400 g
Eesti Juust väikepakk 400 g
Eesti Juust viilutatud 500 g
Eesti Juust viilutatud 1 kg
Eesti Juust kang ca 2,5 kg

Koostisosad
Pastöriseeritud PIIM, bakterjuuretis, keedusool 1,4%, laap, lisaained (tardaine: kaltsiumkloriid, säilitusaine:kaaliumnitraat).

100g toodet sisaldab
Energiasisaldus 1388 kJ / 334 kcal; rasvad 25 g, millest küllastunud rasvhappeid 16,4 g; süsivesikuid < 1 g, millest suhkrud < 0,5 g; valgud 27 g; sool 1,4 g

Veebilink

Eesti Juustu brändi leht