Suvikõrvitsa-tomati-mozzarella vormiroog

Vaja läheb 2-3le:
200 g Suvikõrvitsat (kollane, roheline)
150 g Tomatit
125 g Otto mozzarella kirsse
Kaste:
130 g punaseid läätsesid (Go green tetrapakis)
200 g purustatud tomateid küüslauguga
1 tl pitsamaitseainet
Himaalaja soola
Musta pipart
50 g Otto maitsestamata toorjuustu
1) viiluta suvikõrvitsad, tomatid ja mozzarellad. Sega kokku korralikult läbi loputatud läätsed, purustatud tomatid, toorjuust ning maitsesta Himaalaja soola ning musta pipraga.
2) vala ahjuvormi oliiviõli ning tõsta põhja 2 sl kastet. Lao ahjuvormi kordamööda viilutatud suvikõrvitsad ja tomat, et tekiks erinevate värvidega rivi. Suru vahele viilutatud mozzarella ning määri peale ja vahele kaste. Küpseta ahjuvormi 180 C juured 20 minutit. Serveeri soojalt.
Retsept ja foto: Kristel Juhanson.