Marjatiramisu Philadelphia toorjuustuga

Mõnus suvine kook, kus domineerivad suvised marjad ja vahukoorekreemine täidis.
Vajad:
200g Lady Fingers biskviitküpsiseid
200 g värsket apelsinimahla
2 sl Cointreau likööri
500 g Philadelphia Classic toorjuustu
50g suhkrut
200 ml vahukoort
1 sl vaniljesuhkrut
u 1 kg värskeid maasikaid, vaarikaid, mustikaid
1. Lisa toorjuustule suhkur ja vahusta kreemjaks vahuks
2. Vahusta vahukoor koos vaniljesuhkruga õhuliseks
3. Vala vahustatud koor maitsestatud toorjuustusegule ja tõsta õrnalt läbi kuni segu ühtlustumiseni
4. Voorderda 24-cm lahtikäiva koogivormi põhi küpsetuspaberiga.
5. Pressi apelsinidest välja mahl ning lisa juurde cointreau liköör.
6. Kasta küpsised apelsinimahla sisse ja lao koogivormi põhja.
7. Osa maasikaid, mis lähevad koogi külged katmiseks, poolita. Ülejäänud tükelda väiksemateks tükkideks
8. Vala peale ½ toorjuustu – vahukoore segust ja kata maasikatükkidega, tõsta äärde pooleks lõigatud maasikad
9. Korda sama ülejäänud küpsiste ja toorjuustuseguga
10. Tõsta kook 4 tunniks külmkappi ning enne serveerimist kaunista värskete marjadega.
Retsept ja foto: Kristel Juhanson