Ideaalne ja kiire roog lõunaks ning kui pitsapõhjade valmistamisega ei ole viitsimist jännata saab edukalt tortillasid kasudades või veelgi parem, täisteratortillasid kasutades, peaaegu, et tervisliku kiirtoidu.
Vajad 2-4le:
4 täisteratortillat
1 paprika
1 sibul
2 dl purustatud tomateid ürtidega või tomatipastat ja pizza maitseainet
1 küüslauguküüs
200 g Piimameister Otto ricotta kohupiima
200 g kirsstomateid
30 g suitsupeekonit
35 g riivitud parmesani
50 g Eesti riivjuustu
Lõika paprika ja sibul ribadeks. Kuumuta ahi 250C- ni ning rösti sibulat ja paprikat, kuni nad muutuvad äärtest tumedamaks, tõsta ahjust välja.
Määri tortilladele purustatud tomatid. Kui kasutad purustatud tomateid millele ei ole lisatud ürte või tomatipastat raputa enne täidise lisamist pisut pizza maitseainet. Lao peale peeneks hakitud küüslauk ja röstitud sibul. Tõsta lusikaga peale ühtlaselt ricotta, pooleks lõigatud kirsstomatid, paprika ja suitsupeekoni ribad. Riputa peale riivitud parmesan ja riivjuust.
Küpseta 200C ahjus 7-10 minutit või küpseta grillil. Söö soojana!
Retsept ja foto: Kristel Juhanson