Vaja läheb:
* 1 väiksem / keskmine kõrvits
* 2-3 porgandit
* 1 sibul
* 3 küüslauguküünt
* 1 pakk Philadelphia toorjuustu
* Sool, pipar, oliivõli
* Kaunistuseks / maitseks- tüümianit ja kõrvitsaseemneid
Haki sibul ja küüslauk ning pruunista oliivõlis klaasjaks. Lõigu kõrvits ja porgandid ning lisa potti. Lisa vesi ning hauta kogu kremplit kuni kõrvits on pehme. Lisa pakk Philadelphia toorjuustu, soola, pipart ning sega kokku. Blenderda saumiksriga (või köögikombainis) püreeks. Serveeri kõrvitsaseemnete, tüümianigaEriti toeka eine saad kui lisad supile praetud peekoni tükke.
Kõrvale on supile hea hammustada maitsvat võileiba:
Rösti saiaviilud (Eesti Pagarikoda haputaina röst) ja lõika need kolmnurkadeksMääri neile kiht toorjuustu, lisa hapukoor, hakitud punane sibul, kalamari ja till.
Retsepti ja pildi autor: Liisa Connor.