Kogus: 2-le
Vaja läheb:
75 g Philadelphia Light toorjuustu
6 suvikõrvitsaõit (ca 20 g)
1 keskmine tomat (ca 150 g)
1 keskmine kollane tomat (ca 150 g)
40 g lehtkapsast
20 ml oliivõli
6 ml sidrunimajla
riivitud sidrunikoort
pipart
soola
Täida väike pott veega, lisa soola ning kuumuta kuni vesi
läheb keema. Blanšeeri suvikõrvitsaõisi keevas vees umbes 30-45 sekundit, ning
tõsta jahtuma. Samal ajal sega kausis kokku Philadelphia Light toorjuust, lisa
maitsejärgi sidrunimahla, soola ning pipart. Ava suvikõrvitsalehed
ettevaatlikult ning täida toorjuustukreemiga.
Viiluta tomatid, tükelda lehtkapsas ning aseta taldrikule.
Kõige peale aseta täidetud suvikõrvitsaõied ning nirista peale oliivõli ja
näpuotsatäis soola.
Head nautimist!