Vaja läheb:
4 muna
200 g pruuni (roo)suhkrut
175 g Eesti Talu võid
180 g tumedat šokolaadi
½ tl vanillisuhkrut
150g nisujahu (sõelutud)
2 g küpsetuspulbrit
100 g röstitud maapähkleid
125 g Bergader Edelpilz juustu
Koogivorm soovitatavalt 20 cm x 20 cm.
Valmistamine:
Eelsoojenda ahi 170 kraadini. Sulata või ja šokolaad kausis vesivanni kohal. Vahusta munad ja pruun suhkur heledaks vahuks, lisa vahule leige või-šokolaadi segu ning sega õrnalt segu läbi.
Nüüd lisa vannillisuhkur, küpsetuspulber ja jahu.
Purusta Edelpilz juust ja tükelda maapählikd ning lisa koogitaignale.
Vala segu võiga määritud koogivormi ning küpseta 170 kraadi juures umbes 30-35 minutit. Brownie peaks seest jääma pehme ja mahlane.
Head nautimist!