Brownie maapähklite ja Bergader Edelpilz juustuga

Brownie maapähklite ja Bergader Edelpilz juustuga

Vaja läheb:

4 muna

200 g pruuni (roo)suhkrut

175 g Eesti Talu võid

180 g tumedat šokolaadi

½ tl vanillisuhkrut

150g nisujahu (sõelutud)

2 g küpsetuspulbrit

100 g röstitud maapähkleid

125 g Bergader Edelpilz juustu

Koogivorm soovitatavalt 20 cm x 20 cm.

Valmistamine:
Eelsoojenda ahi 170 kraadini. Sulata või ja šokolaad kausis vesivanni kohal. Vahusta munad ja pruun suhkur heledaks vahuks, lisa vahule leige või-šokolaadi segu ning sega õrnalt segu läbi.
Nüüd lisa vannillisuhkur, küpsetuspulber ja jahu.
Purusta Edelpilz juust ja tükelda maapählikd ning lisa koogitaignale.
Vala segu võiga määritud koogivormi ning küpseta 170 kraadi juures umbes 30-35 minutit. Brownie peaks seest jääma pehme ja mahlane.

Head nautimist!