Bruschettad trühvlikreemi, rukola ja prosciuttoga

Trühvlikreemi jaoks vajad:
200 g maitsestamata toorjuustu
2 tl trühvli salsat (il Tartufo i Paolo – Salsa Tartufata)
pisut soola
1 tl sidrunimahla
Sega toasooja toorjuustuga trühvlisalsa, maitsesta vähese soola ja sidrunimahlaga. Lase külmkapis u tund maitsestuda.
Bruschettadeks – 20 tk:
trühvlikreemi
20 viilu ciabatta saia
100 g prosciutto sinki
rukolat
oliivõli
musta pipart
Määri ciabatta saiaviilud oliivõliga ning pruunista ahjus, kuni saiad muutuvad kuldseks ja krõbedaks. Määri soojale saiale trühvlikreem, aseta peale rukola ning prosciutto sink. Jahvata peale musta pipart ning serveeri see ideaalne suupiste kohe.
Retsept ja foto: Kristel Juhanson