Õhukesed pannkoogid:
2 muna
4 tl kookospalmi suhkrut
250 ml keefiri või hapendatud piima
250 ml vett
2,5 – 3 dl täistera nisujahu
1 tl soodat
Kamakreem:
140 g Philadelphia kreemist toorjuustu
14 g kamajahu
10 g roosuhkru siirupit või rafineerimata roosuhkrut
vaarikaid
Vahusta kergelt munad, lisa juurde ülejäänud komponendid ning sega pannkoogitaigen ühtlaseks. Kui taigen on liiga paks lisa vähehaaval vett. Taigen peaks olema nagu paksem keefir. Küpseta pannkoogid keskmisel kuumusel.
kamakreemi valmistamiseks sega kreemise toorjuustu sisse kamajahu ja roosuhkrusiirup. Määri pisut jahtunud pannkookidele ning pudista peale vaarikaid. Keera rulli, lõika umbes 1 cm laiusteks ning serveeri kokteiltikke kasutades või serveerimisalusel.
Retsept ja foto: Kristel Juhanson