Vajad:
200 g väikeseid makarone (keetmata)
400 g kana kintsuliha
1 sibul
1-2 küüslauguküünt
2 viilu suitsupeekonit
2 tomatit
150 g suvikõrvitsat
250 g Piimameister Otto mozzarellakirsse
2 dl köögiviljapuljongit
400 g (2 karpi) Philadelphia murulauguga toorjuustu
soola, pipart, oreganot
1. Keeda makaronid soolaga maitsestatud vees, peaaegu pehmeks, kurna.
2. Haki kintsuliha väikesteks tükkideks. Tükelda sibul, suitsupeekon ja küüslauk. Prae kana kintsuliha, sibula, suitsupeekoni ja küüslauguga krõbedaks ning maitsesta soola, pipraga. Sega keedetud makaronid segu hulka.
3. Lõika tomat ja suvikõrvits suupärasteks tükkideks. Tükelda mozzarella kirsid neljaks.
4. Valmista fondist või puljongikuubikust puljong ning sega toorjuustuga.
5. Sega kõik komponendid ahjuvormis kokku, raputa peale värsket või kuivatatud oreganot ning küpseta 180C ahjus 25 minutit.
Retsept ja foto: Kristel Juhanson.