Vaja läheb:
300 g kanafileed
50 g suitsupeekonit
1 sibul
1 paprika
1,5 dl keetmata kinoad
1 dl köögiviljapuljongit
200 g Philadelphia küüslaugu ja ürtidega toorjuustu
soola – pipart
rohelist sibulat
125 g mozzarellat
1. Keeda kinoat soolaga maitsestatud vees 15 minutit (vastavalt pakendil antud keetmisajale).
2. Samal ajal prae hakitud sibul, suitsupeekon ja suupärasteks tükkideks lõigatud kanafilee. Maitsesta soola ja pipraga.
3. Lisa pannile kinoa, sega hulka puljong ning toorjuust. Sega kõik korralikult läbi. Maitsesta soovi korral soola ja pipraga. Haki sisse paprika ja roheline sibul ning vala ahjuvormi. Tõsta peale viiludeks lõigatud mozzarella ning küpseta 200C juures 15 minutit, või kuni juust sulanud ja kergelt kuldne. Serveeri soojalt.
Retsept ja foto: Kristel Juhanson