Munahüüve ricotta ja murulauguga

Vajad 4-le:
8 muna
200 g Piimameister Otto ricotta kohupiima
soola
pipart
väike punt murulauku
1 tl Eesti Taluvõid
Soovi korral lisa:
kirsstomateid
rukolat
Klopi munad kausis kahvliga lahti. Lisa ricotta ning sega ühtlaseks. Maitsesta soola ja pipraga ning sega sisse hakitud murulauk. Sulata kuumal pannil või. Kui või on sulanud vala pannile munasegu. Alanda kuumust ning jätka segamist lükates äärtest hüübimata munasegu panni keskele. Kui sulle tundub et segu hüübib liiga kiirelt, alanda kuumust. Sega kuni kogu munasegu on peaaegu hüübinud ning tõsta pann pliidilt ning jätka kergelt segades kuni toit on valmis. Serveeri koheselt värske rukola ning kirsstomatitega.
Retsept ja foto: Kristel Juhanson