Küpsisetort ja nööbikommid on laste lemmikud ning kui need kõik kokku panna valmib tort, mis kauaks laiale ei jää.
Vajad:
2 pakki selga küpsiseid (nt šokolaadi ja kondespiimamaitselisi)
600 g Philadelphia toorjuustu
300 ml vahukoort
75 ml suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
1 pakk šokolaadiga või pähkliga nööbikomme
Purusta küpsised käevahel väiksemaks. Vahusta toasoe toorjuust suhkruga kreemjaks. Teises kausis vahusta vahukoor ja vaniljesuhkur. Sega toorjuustuga vahustatud vahukoor ning sega sisse purustatud küpsised. Vala saadud segu 24-cm lahtikäiva koogivormi, suru tugevalt kinni ning tõsta vähemalt 5 tunniks külmkappi. Enne serveerimist eemalda ettevaatlikult koogivormi äär ning tõsta serveerimisalusele. Enne sööma asumist kaunista nööbikommidega.
Retsept ja foto: Kristel Juhanson