Vaja läheb:
Põhi:
200 g Fazer Jyväshyvä soolakaramelliga küpsiseid (või vastavalt oma maitsele)
100 g võid
Täidis:
400 g Philadelphia maitsestamata toorjuustu
100 ml vahukoort
200 g Fazer valget küpsetusšokolaadi
100 g (Jaani, Polvenfoods) karamelli kondenspiima + 0,5 tl meresoola
Valmistamine:
Vooderda lahtikäiv koogivorm (20 cm) paberiga.
Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga.
Suru küpsisesegu vormi põhja ja pane vorm 15 minutiks külmkappi.
Sulata vesivannil valge šokolaad ja jahuta.
Vahusta kergelt omavahel toorjuust ja vahukoor. Sega hulka sulanud valge
šokolaad.
Soojenda vesivannil karamellikondenspiima, et see läheks vedelamaks ja
sega juurde 0,5 tl meresoola.
Määri pool kreemikogusest küpsisepõhjale. Vala peale pool
soolakaramellisegust.
Määri nüüd peale ülejäänud kreem ja hoia kooki 2 tundi külmkapis.
Kaunista kook marjadega ning soovi korral lisa ka lilli, et teha see veelgi kaunimaks.
Koogi ja pildi autor: Piret
Retsept: Koogikontor