Suvikõrvitsa ricotta kotletid

Vaja läheb (u 15tk):
270 g suvikõrvitsat
100 g Piimameister Otto ricotta kohupiima
70 g porrut
2 muna
4 sl jahu
1 tl soola

Riivi suvikõrvits ja haki porru peeneks. Sega omavahel ricotta, riivitud suvikõrvits ja tükeldatud porru. Löö hulka munad, sool ning viimasena jahu ning sega ühtlaseks. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile keskmised pätsikesed. Mugav on selleks kasutada lusikat. Kuumuta ahi 180Cni ning küpseta 15-20 minutit või kuni kotletid muutuvad kuldseks ja krõbedaks. Serveeri hapukoorekastmega.

Retsept ja foto: Kristel Vokk


Kõik retseptid Eelroad Supid Pearoad Desserdid Kodujuustust Toorjuustust Kohupiimast