Suvine salat täidetud suvikõrvitsaõitega

Täidetud suvikõrvitsaõied Philadelphia toorjuustuga

Kogus: 2-le

Vaja läheb:

75 g Philadelphia Light toorjuustu

6 suvikõrvitsaõit (ca 20 g)

1 keskmine tomat (ca 150 g)

1 keskmine kollane tomat (ca 150 g)

40 g lehtkapsast

20 ml oliivõli

6 ml sidrunimajla

riivitud sidrunikoort

pipart

soola

Täida väike pott veega, lisa soola ning kuumuta kuni vesi läheb keema. Blanšeeri suvikõrvitsaõisi keevas vees umbes 30-45 sekundit, ning tõsta jahtuma. Samal ajal sega kausis kokku Philadelphia Light toorjuust, lisa maitsejärgi sidrunimahla, soola ning pipart. Ava suvikõrvitsalehed ettevaatlikult ning täida toorjuustukreemiga.

Viiluta tomatid, tükelda lehtkapsas ning aseta taldrikule. Kõige peale aseta täidetud suvikõrvitsaõied ning nirista peale oliivõli ja näpuotsatäis soola.

Head nautimist!