Toorjuustu kook valge šokolaadi ja mustikatega

Põhi:
180 g digestive küpsiseid
80 g Eesti Taluvõid
Täidis:
600g Philadelphia toorjuustu
2 sl suhkrut
1tl vaniljesuhkrut
300 g valget šokolaadi (nt Ritter sport tervete metspähklitega)
400 g mustikaid
1. Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru küpsisepuru küpsetuspaberiga kaetud 24 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhja.
2. Vahusta toasoe toorjuust suhkru ja vaniljesuhkruga kreemjaks.
3. Sulata valge šokolaad, jahuta paar minutit ning sega toorjuustuga. Vala toorjuustu-šokolaaditäidis küpsisepõhjale. Vala peale mustikad ning suru pisut täidisesse. Tõsta kook enne serveerimist vähemalt 4 tunniks külmikusse tahenema.
Retsept ja foto: Kristel Juhanson