Vaja läheb:
2 saiaviilu
Lemmikut Philadelphia Toorjuustu
1 viil Peekonit
pool muna
60g piima
22g riivitud parmesani juustu
1 spl Vahtrasiirupit
Kasutage teravat nuga, et tasku tegemiseks iga viilu sisse teha horisontaalne lõige, Olge ettevaatlik, et vältida viilu täielikult läbi lõikamist.
Täida taskud toorjuustumäärde ja peekoniga; suruge taskute lõigatud servad tihendamiseks kokku. Küpseta peekon pannil keskmisel kuumusel. Vahusta munad, piim ja parmesan, kuni need on segunenud ning lisa segu alusele kus saad taskuid ükshaaval läbi kasta, Kastke taskud ükshaaval munasegusse, keerates, et mõlemad pooled oleksid ühtlaselt kaetud. Lisa taskud pannile, vajadusel partiidena; küpseta 4-5 min. kuni need on mõlemalt poolt kuldpruunid. Serveeri vahtrasiirupiga üle valatult.