Vajad:
170g digestive küpsiseid
70g võid
800g Philadelphia toorjuustu
2,5dl hapukoort
2dl suhkrut
2 muna
1/2 tl vaniljepulbrit või 2tl vaniljesuhkrut
100g 70% tumedat šokolaadi
175 g (1 karp) Milka toorjuustukreemi
1. Purusta küpsised ning sega sulatatud võiga. Suru küpsisepuru küpsetuspaberiga vooderdatud 24 cm koogivormi põhja.
2. Mikserda toasoe toorjuust suhkru ja vaniljepulbriga(või suhkruga). Mikserda juurde hapukoor ning ükshaaval munad. Vala 3/4 toorjuustusegust küpsisepõhjale.
3. Sulata veevannil või mikrolaineahjus šokolaad. Järelejäänud segule mikserda juurde toasoe milka toorjuust ning kui segu on ühtlaselt helepruun, lisa juurde ka sulatatud šokolaad. Vala segu vormis olevale toorjuustu segule ning tõmba noa abil koogile siksakke, kuni tekib muster.
4. Küpseta 160C juures 1 tund ja 10 minutit. Küpsemisaja lõppedes keera kuumus maha ning jäta kook ahju tahenema. Jahtunult aseta koogivormi peale toidukile või foolium ning hoia üleöö külmkapis.
Retsept ja foto: Kristel Juhanson