Vegan toorjuustukook kirssidega

Vegan toorjuustukook

Vaja läheb:

põhi –

200g küpsisepuru

5tl kookosõli

toorjuustukate –

3 pakki vegan Philadelphila 

130g suhkrut

1tl sidrunimahla

3spl taimset piima

30g maisitärklist

1tl vaniljepastat


Purusta vegan küpsised, lisa 5tl kookosõli ja sega kokku.

Vooderda koogivorm küpsetuspaberiga, vala põhjale küpsisepuru ja kookisõli segu.

Suru kookosõli-küpsisepuru mass koogivormi põhjaks.

Mikserda kokku 3 pakki toorjuustu, taimne piim, suhkur, sidrunimahl, maisitärklis ja vaniljepasta. Vala segu küpsisepõhjale ja pane 45-55 minutiks ahju, mis on eelnevalt kuumutatud 180 kraadini.

Lase koogil mõned tunnid jahtuda ning kaunista meelepäraste marjadega. Kompotikirsid sobivad koogile imeliselt.
Pilt ja retsept:  @SeasonsBySigrid