Vaja läheb:
150 g granuleeritud suhkrut
100 g munavalget
200 g mustsõstraid
1 spl tuhksuhkrut
10 g jahvatatud kardemoni
1 munakollane
50 suhkrut
500g Philadephia Original toorjuustu
2 Granadilli
100 g metsmaasikaid
100 g mustikaid
Vahusta granuleeritud suhkrut munavalgetega segistis umbes 20 minutit. Tõsta besee lusikaga küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile umbes 6 cm läbimõõduga. Küpseta 30 minutit 160°C juures. Vahusta munakollane tuhksuhkruga kohevaks vahuks, lisa osade kaupa Philadelphia toorjuust ja sega madalal kiirusel. Tõsta küpsetatud minibeseedele lusikaga mustsõstravaht ja värskete granaillide viljaliha. Enne serveerimist kaunista maasikate ja mustikatega.
Mustsõstravahu valmistamine: Pane mustsõstrad, tuhksuhkur ja kardemon potti ning keeda. Seejärel blenderda ja püreesta läbi sõela, et saada ühtlane mustsõstravaht.