Pavlova Philadelphia Toorjuustuga

Vaja läheb: 

150 g granuleeritud suhkrut

 100 g munavalget 

200 g mustsõstraid 

1 spl tuhksuhkrut 

10 g jahvatatud kardemoni 

1 munakollane 

50 suhkrut 

500g Philadephia Original  toorjuustu 

2 Granadilli

100 g metsmaasikaid 

100 g mustikaid

Vahusta granuleeritud suhkrut munavalgetega segistis umbes 20 minutit. Tõsta besee lusikaga küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile umbes 6 cm läbimõõduga. Küpseta 30 minutit 160°C juures. Vahusta munakollane tuhksuhkruga kohevaks vahuks, lisa osade kaupa Philadelphia toorjuust ja sega madalal kiirusel. Tõsta küpsetatud minibeseedele lusikaga mustsõstravaht ja värskete granaillide viljaliha. Enne serveerimist kaunista maasikate ja mustikatega. 

Mustsõstravahu valmistamine: Pane mustsõstrad, tuhksuhkur ja kardemon potti ning keeda. Seejärel blenderda ja püreesta läbi  sõela, et saada ühtlane mustsõstravaht.