Piparkoogine juustukook

Põhi:
150g piparkooke
50g võid
Täidis:
1 karp (175g) Philadelphia Milka toorjuustu
25g röstitud metspähkleid
2 karpi (400g) Philadelphia Classic toorjuustu
125g hapukoort
2 muna
1 dl suhkrut
2 tl vaniljesuhkrut
1. Purusta küpsised ning sega sulatatud võiga. Suru küpsisepuru
küpsetuspaberiga kaetud 20cm (või 24cm) läbimõõduga koogivormi põhja.
2. Tükelda röstitud metspähklid ning sega toasooja Milka toorjuustuga. Määri segu küpsisepõhjale.
3. Sega toasoe toorjuust, munad, suhkur, hapukoor ja vaniljesuhkur ühtlaseks
massiks ning vala vormi.
4. Kuumuta ahi 175C-ni, küpseta kooki u 45 minutit. Jäta kook ahju umbes 1
tunniks tahenema ning aseta jahtunud kook 5 tunniks kuni üleööks külmkappi.
Serveeri šokolaadilaastudega.
Retsept ja foto: Kristel Juhanson