Eesti Juust kang ca 2,5kg

Eesti Juust on silindriline hollandi tüüpi laabijuust. Tuntuim kvaliteetjuust Eestis, mida toodetakse juba 1958 aastast. Maheda, nõrgalt hapuka maitse ja lõhnaga, täisrasvane ja suure kaltsiumisisaldusega. Konsistentsilt poolkõva, elastne ja kergelt viilutatav, ebaühtlaselt jaotunud üksikute 3-5mm läbimõõduga ovaalsete või ümarate aukudega. Tootmisel ei ole kasutatud loomset laapi, sobib taimetoitlastele. Enne serveerimist on soovitav juustu hoida vähemalt 30min toatemperatuuril.

Koostisosad
Pastöriseeritud PIIM, bakterjuuretis, keedusool 1,4%, laap, lisaained (tardaine: kaltsiumkloriid, säilitusaine:kaaliumnitraat).

100g toodet sisaldab
Energiasisaldus 1388 kJ / 334 kcal; rasvad 25 g, millest küllastunud rasvhappeid 16,4 g; süsivesikuid < 1 g, millest suhkrud < 0,5 g; valgud 27 g; sool 1,4 g

Bränd
Traditsiooniline Eesti Juust

Tootja
OÜ Estover Piimatööstus Kaarlijärve Meierei

Toote pilt